Şimdi nar zamanı! Bu tariflerle lezzeti de bine katlanacak

NARLI DEVŞİRME CHEESECAKEHEM GÖZE HEM DE DAMAĞA...Şef Refika Birgül'denNE LAZIM?Kreması için;200 gr labne200 ml kutu krema- 4 çorba kaşığı pudraşekeri1/3 vanilya çekirdeğiTabanı için;200 gr yulaflı bisküvi3 çorba kaşığı boziç (taz...

NARLI DEVŞİRME CHEESECAKEHEM GÖZE HEM DE DAMAĞA...Şef Refika Birgül'den NE LAZIM?Kreması için;200 gr labne200 ml kutu krema- 4 çorba kaşığı pudraşekeri1/3 vanilya çekirdeğiTabanı için;200 gr yulaflı bisküvi3 çorba kaşığı boziç (taze antepfıstığı)- 2 çorba kaşığı tereyağıSüslemesi için;2 büyük çay bardağı nar suyu6 tatlı kaşığı tozşeker1 çorba kaşığı nişasta3 avuç nar tanesiNASIL YAPARIM?Cheesecake'in tabanı için 200 gr yulaflı bisküviyi mutfak robotundan geçirin ve içine 40 gr tereyağıyla toz haline getirdiğiniz 40 gr boziçi ekleyin.Tüm malzemeyi 10 dakika kısık ateşte çevirin. Ardından servis kabına alın. Kabın şeklini alması için elinizin tersiyle veya spatulayla bastırın.200 ml soğuk kutu kremayı iyice çırpın ve iyice kabarınca içine 200 gr labneyi, 4 çorba kaşığı pudraşekerini ve 1/3 vanilya çubuğunun çekirdeğini ekleyin. Kremanın buzdolabından yeni çıkmış olması önemli. Aksi takdirde arzu edilen oranda kabarmaz. Krema en az üç katına çıkacak ve çırpınca içi he... Devamını okumak için ve tanışmak için Hemen Kayıt Ol