Derya kuzusu buralarda yenir... En iyi 10 balık lokantası

1) KLASİKLEŞMİŞ BİR MEKANKıyı Balık, İstanbul1966'dan beri Tarabya'da hizmet veren restoran tam bir İstanbul klasiği... Teoman Hünal "Canım başta lakerda, tarama, o eşsiz ılık bombay fasulye pilakisi ve iyi meze çektiğinde şehrin ...

1) KLASİKLEŞMİŞ BİR MEKANKıyı Balık, İstanbul1966'dan beri Tarabya'da hizmet veren restoran tam bir İstanbul klasiği… Teoman Hünal "Canım başta lakerda, tarama, o eşsiz ılık bombay fasulye pilakisi ve iyi meze çektiğinde şehrin en iyi balık lokantası Kıyı'ya giderim" diyor. (0212) 262 00 022) REZERVASYON ŞARTLacivert İstanbulMenüsünü şef Hüseyin Ceylan'ın hazırladığı restoran Anadoluhisarı'nda. Kalamar tavası ve somon ızgarası öne çıkıyor. Mekan mutlaka rezervasyon istiyor. Mehmet Yaşin'in önerisi. (0216) 413 37 533) KİRLİ KALAMARI ES GEÇMEYİNOrkide Balık BodrumGöltürkbükü'ndeki aile işletmesi Ebru Erke'nin seçimi. "En beğendiğim balıkçılardan biri... Barbun çıtlama, asma yaprağında sardalya ve kirli kalamarı mutlaka deneyin" diyor. (0252) 357 76 284) ZENGİN BİR MENÜYalova Restoran 1940 Çanakkale80 yıllık mekan için Salih Seçkin Sevinç "Enez Körfezi ve Ege'den çıkan en iyi deniz ürününü burada yersiniz. Menüsü çok zengin, mevsim balıklarını işlemekte çok usta" diyor... Devamını okumak için ve tanışmak için Hemen Kayıt Ol