Sohbet

İzmir'in en popüleri yeni sezona hazır

Kurucusu Ragıp Can Kutsal Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra hem restoran, hem de çiftlik yatırımı yapmayı düşündek sonr iki yatırımımınu da hayata geçirdi. Konseptini oluştururken yurt içi ve yurt dışında seyahatleri sırasında gezdiği gördüğü mekanlardan, farklı eğlence kültürü öğelerinden ilham alan Kutsal, İzmir'de fark yaratıyor. Mekanın sahibi Kutsal mekanını en yalın haliyle içkili et lokantası diye tanımlıyor. İzmir Çınarlı'da sanayinin içerisinde bulunan Kürkçü Dükkanı'nın ismi "tekrar geri gelinecek yer" kavramını vurguluyor.Kaynak: Snob Magazin Devamını okumak için ve tanışmak için Hemen Kayıt Ol

Etiketler:

Yorum Yap